کناف در واقع نام خانواده و موسسه ای با فعالیت هایی در سطح بین المللی و ویژگی های ممتاز می باشد. این شرکت علاوه بر گستردگی و وسعت خود یک موسسه خانوادگی اصیل بوده که این موضوع عامل مهمی در رشد و پیشرفت چشمگیر آن است. از ویژگی های این شرکت سرعت در تصمیم گیری، ابداع و نوآوری در صنعت ساختمان، سرمایه گذلری های پیوسته و حمایت از ایده های نوین کارکنان آن است که آن را از سایرین متمایز ساخته است.
این شرکت توسط برادران کناف، کارل و دکتر آلفونس در سال ١٩٣٢ بنیانگذاری شد و هم اکنون فرزندان این دو یعنی نیکلاس و بالدوین کناف به طور مشترک و با هماهنگی سایر اعضای خانواده کناف این گروه را رهبری می کنند.
کار این شرکت از تولید و عمل آوری گچ در منطقه سارلند در کشور آلمان شروع شده و با توسعه و تنوع بخشیدن به این تولیدات در سطح بین المللی در زمینه های زیر فعالیت دارد:
سیستم ها و مصالحی که بر مبنای ماده معدنی گچ تولید می شوند.
استخراج سنگ آهک و تولید مصالح مرتبط با این ماده ساختمانی
مصالح و مواد ساختمانی بر پایه گچ و سیمان
تجهیزات و ماشین آلات تولید کننده مصالح فوق
در دفاتر و کارخانجات این شرکت در سراسر جهان بیش از ١٨٠٠٠ نفر فعالیت دارند که تلاش همگی آنها حصول موفقیت شرکت و در نتیجه ایجاد امنیت اقتصادی و رشد و توسعه حرفه ای خود است.
یکی از اصول این شرکت تاسیس واحدهای صنعتی در مناطقی است که مواد اولیه فراوان و بازار مصرف مناسب این تولیدات وجود داشته باشد. در این راستا واحدهای متعدد تولیدی این گروه در شرق اروپا و نقاط مختلف آسیا در حال احداث می باشد که نتیجه آن افزایش اشتغال و تولید مواد و مصالحی با کیفیت ممتاز برای برآورده کردن نیازهای فردای این جوامع می باشد.
مزایای استفاده از دیوارهای جداکننده داخلی کناف:
از دیگر مزایای استفاده از سیستم کناف دسترس آسان به تاسیسات مکانیکی و الکتریکی می باشد. که در صورت ترکیدن لوله و… به راحتی می توان قسمت آسیب دیده را تشخیص داد و تعمیر کرد و در صورت آسیب دیدگی دیوارهای کناف در اثر ضربه های نامتعارف به راحتی فقط قسمت آسیب دیده تعویض و تعمیر می باشد که این دو مورد افزایش عمر مفید ساختمان را به همراه دارند (دیوارهای کناف دارای مقاومت بالایی هستند و مقابل ضرباتی نظیر ضربات بدن انسان هیچ آسیبی نمی بینند).در صورت نیاز به تغییر کاربری بنا با توجه به خصوصیات کناف به راحتی می توان این کار انجام داد. در بهسازی ساختمان های قدیمی نیز می توان از روش نوین کناف بهره گرفت.در مناطقی نیاز به ساخت و ساز سریع باشد مانند مناطق زلزله زده سیستم کناف داری اولویت می باشد.
دیوارهای کناف بعد نصب قابلیت رنگ آمیزی دارند و در این مرحله احتیاجی به ملات گچ و خاک و گچ کشته نمی باشد که باعث صرفه جویی در مصرف مصالح و بالا رفتن سرعت کار می شود. برای دستیابی به سطحی کاملا یکنواخت محل درزها با کمک نوار درزگیر بتونه می شود،نقش نوار درزگیر مسطح کردن درز و جلوگیری از ایجاد ترک در دیوارهای کناف می باشد. سطح پیچ ها هم که کمی پایین تر از سطح پانل ها قرار می گیرد تا با بتونه پوشانده شود تا سطح صافی در محل پیچ ها داشته باشیم. بعد از اجرای دیوار های کناف یک لایه ماستیک روی آن اجرا می شود که باعث بوجو دآمدن سطحی یکنواخت برای رنگ آمیزی و کاهش جذب رنگ توسط پانل ها می شود، این امر باعث کاهش رنگ مصرفی مورد نیاز می شود.در نهایت با استفاده از دیوار کناف به راحتی سطحی کاملا صاف با دقت بالا و آماده برای رنگ آمیزی داریم.
با استفاده از دیوارهای کناف مقاومت در برابر صوت را به حد مطلوب رساند و با استفاده از عایق های پشم سنگ و پلی استایرن می توان دیوارها در برابر حرارت به راحتی عایق کرد، عایق ها در بین دو لایه پانل گچی قرار می گیرند.
سیستم پانل های گچی کناف بدون سازه نیز به کاربرده می شود در این حالت به عنوان پوشش روی دیوار های سنتی با چسب پرلفیکس نصب می شود.بدین ترتیب فضایی خالی در پشت آن برای عایق کاری و عبور تاسیسات ایجاد می شود.
از دیگر مزایای سیستم کناف اجرای فرم های دکوراتیو و منحنی و افزایش سطح زیر بنای ساختمان باتوجه به کاهش ضخامت دیوارهای کناف نسبت به مصالح سنتی می باشد.