در ادامه اصلی ترین مولفه های طراحی در اولین فروشگاه تارت های پنیری ژاپنی تحت عنوان برند BAKE در ویتنام توصیف می شود :
-
صف بستن مشتریان در جهت عمودی
برای استفاده از ویژگی های ملک این فروشگاه که هم رو به خیابان بوده و هم ارتفاع سقف آن دوبل بوده است، از این راهکار استفاده شده است. در این پروژه پلکان از جلوی ورودی تا صندوق به گونه ای طراحی شده که صف مشتریان را به صورت عمودی به نمایش بگذارد. در این طرح هر یک از میزهای نمایش تارت ها به صورت یک پله طراحی شده و کف مغازه نیز برای کارکنان بهصورت شیبدار طراحی شده است.
-
میز نمایش تارت ها با پایه متصل به شیشه
در این پروژه از طرف کارفرما خواسته شده بود که فضای داخل به صورت باز نمایش داده شود و از ساختن مرزهای بصری بین مشتریان و کارکنان خودداری شود. به دنبال آنچه که سبک باشد و متناسب این کار، این ایده بیان شد که به تثبیت موقعیت پایه ها در زمین، میز ها با اتصال به شیشه، ثابت شوند.
-
تاکید بر سایه اشیا با استفاده از رنگ های مختلف
در تصویرسازی کامپیوتری، گاهی اوقات، برای تاکید بیشتر بر وجود سایهی یک شیء، از اعمال درجات مختلف روشنایی و نورهای مختلف بر سطح یک متریال، استفاده میشود. در این پروژه از همین روش در واقعیت استفاده شده است، به این شکل که، از رنگهای روشنتر برای سطوح اقفی و رنگ های تیره تر بر روی سطوح عمودی پلکان ها استفاده شده است. به همین ترتیب، از رنگ های روشن تر بر روی دیوارها در قسمت کارکنان و از رنگ های تیره تر برای قسمت مشتریان استفاده شده و بر همین اساس، طراحی نورپردازی بهگونهای بوده است که میزان نور، در قسمت کارکنان، زیادتر باشد تا این قسمت مانند یک استیج یا صحنه نمایش به نظر برسد.
-
سقف آینهایِ پلکانی مانند، باعث انعکاس تصویر تارتها در خیابان میشود
نوع نمایش تارتها برای عابرین پیاده برای کمپانی Bake از اهمیت خاصی برخوردار بوده است. با توجه به اینکه اختلاف ارتفاع کف مغازه نسبت به خیابان حدود 400 میلی متر می باشد، به دلیل این اختلاف ارتفاع تنها سطح جانبی تارت ها که به صورت شیب دار هم به نمایش گذاشته شده اند از خیابان دیده میشود. در همین راستا، سقف آینهایِ پلکانی مانندی طراحی شده است که باعث بازتاب کامل تصویر تارتها به داخل خیابان می شود.