به فرآیندی که در آن به وسیله دستگاه سنگ ساب یک لایه نازک از سطح سنگ ساییده شده و سطح سنگ یکدست و براق می‌شود، سنگ سابی یا کفسابی می‌گویند.

خدمات کفسابی که شنیده اید بعد از اتمام فرش شدن کفپوش سنگی است که ایراداتی چون ناخنک و ناهمواری سنگ ها و نیز شکستگی و ترک های موجود در سنگ است که با کف سابی اصولی کاملا برطرف می شود و تنها راه رسیدن به یک سطح آینه ای و براق استفاده از یک ساب زنی استاندارد با تجهیزات و لقمه های اورجینال می باشد .

 

 

هدف از ساب‌ زدن سنگ پاکسازی سطح آن از هرگونه مصالح ساختمانی و همچنین جلا دادن به سنگ کف است. از طرفی ساب سنگ می‌تواند برای ترمیم عیوبی مانند خط و خش، ترک و مواد اسیدی انجام شود.

کفسابی سنگ در دو زمان می‌تواند انجام شود. یکی بعد از مرحله نازک‌کاری در ساختمان‌های نوساز و کلید نخورده است که در این حالت ساب زدن سنگ آخرین مرحله قبل از نقاشی و کاغذ دیواری است. دیگری پس از چند سال برای از بین بردن حالت کهنگی و کدر بودن سنگ است.

 

دلایل سنگ سابی

شاید برایتان سوال باشد که آیا ساب زدن سنگ ضروری است؟ در پاسخ به این سوال باید بگوییم خیر. اما اگر نگاهی به مزایای ساب زنی سنگ بیاندازید احتمالا متوجه خواهید شد که انجام این کار بهتر از انجام ندادنش است. در ادامه این مقاله به طور کامل به مزایای آن پرداخته‌ایم.

به عنوان مثال در مکان‌هایی مانند تالارها، نمایشگاه‌های اتومبیل و لابی مجتمع‌های بزرگ که درخشش و جلای سنگ کف آن‌ها اهمیت دارد، می‌توان از سنگ سابی به عنوان امری ضروری یاد کرد.

همانطور که در تصویر مشاهده می‌کنید، ساب زنی سنگ تاثیر چشمگیری بر جلوه فضا دارد.