تخمین هزینه طراحی ویلا سنتی ایرانی
هزینه طراحی ویلا ایرانی – سنتی و مدرن متغیر است. هر چه طراح ویلا با جزئیات بیشتری کار کند، هزینه بیشتری نیز باید پرداخت شود. بسیاری از مشتریان به دنبال کاهش هزینه هستند و تمایل دارند کمترین هزینه را برای طراحی ویلا پرداخت کنند. با این حال، اگر به دنبال یک سبک تلفیقی متفاوت هستید، باید برای هزینه بیشتری برنامهریزی کنید.
توجه داشته باشید که اگر طراحی ویلا با هزینه کم انجام شود، هزینههای ناشناخته زیادی در طول اجرا پیش خواهند آمد. هزینههای طراحی ویلا ایرانی شامل دو بخش طراحی و اجرا هستند:
- طراحی پلان ویلا
- طراحی نقشه فاز دوم اجرایی
- طراحی نقشه مکانیکی، تاسیسات و برق ویلا
- طراحی نقشه محاسبات ساختمانی
- طراحی داخلی ویلا
هزینههای ساخت و اجرای ویلا ایرانی به عوامل زیر وابسته هستند:
- هزینههای نظارت مهندسی
- هزینههای دریافت مجوزهای لازم از مراجع قانونی
- هزینه کندن خاک و چاه کردن
- هزینه انجام عملیات فونداسیون
- هزینه انجام عملیات پی ریزی سازه و اسکلت و نوع آن
- هزینه اجرای سقفها
- هزینه کشیدن دیوارها یا به اصطلاح سفتکاری
- هزینه نصب تاسیسات و سیستمهای برق و آب
- انجام عملیات نازککاری با استفاده از گچ و سرامیک
- نصب در و پنجره و نورپردازیها
هنگامی که درباره ویلاهای سنتی ایرانی صحبت میکنیم، منظورمان سازههای جدید و امروزی هستند که با ترکیب تکنیکهای مدرن و سبک سنتی ایرانی طراحی شدهاند. ویلاهای سنتی به عنوان یکی از زیباترین سازههای کشور، شناخته شده هستند. بنابراین، منطقی است که این شکل طراحی ویلا برای ایرانیها بسیار محبوب و پرطرفدار باشد.
سبک سنتی ایرانی، ریشه در فرهنگ غنی ما دارد و به نوعی با خلقیات ما سازگارتر است. به همین دلیل، هنگام حضور در چنین فضاهایی، احساس راحتی بیشتری داریم. برای طراحی ویلا ایرانی- سنتی و مدرن کافی است این دو سبک را با یکدیگر ادغام کنیم تا به نتیجه مطلوبی برسیم.